Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Gezellig interieur tijdens de winter

Heb je het gevoel dat je interieur in een soort schemerzone terechtgekomen is nu de kerstboom weer op zolder zit? Mis je wat kleur, licht en gezelligheid? Met deze tips haal je je huis heel snel uit die after-nieuwjaarsdip!


Plaids en zachte kussens

Als je denkt aan gezelligheid, denk je natuurlijk in de eerste plaats aan zachte materialen. Zo heeft Damart voor het eerst een capsulecollectie met drie kussenhoezen en evenveel plaids, in zachte poedertinten. En ja, ze bevatten ook thermolactyl, de mythische vezel van Damart die staat voor extra comfy warmte.

Damart

Kaarsen en huisgeuren

Met wat zacht licht en een lekkere geuren breng je zo wat gezelligheid in een winters interieur. Kijk eens in de Valentijnscollecties die heel wat merken nu op de markt brengen. Ook als je de dag van de liefde niet echt viert, ogen ze hartverwarmend!

Pampaspluimen

Dé hometrend van het moment: pampaspluimen, planten en andere gedroogde bloemen. Geen onderhoud aan en heel lang houdbaar. Meestal zie je ze in een vaas, maar het kan ook perfect als wanddecoratie. Zo integreert Bolia ze hier prachtig in diverse interieurs.

https://www.instagram.com/p/B7DyIJwHdLt/

https://www.instagram.com/p/B63evYVnrT-/

View this post on Instagram

spaces we love. #pampaspeople via 〰️ @castorina_co

A post shared by Pampas People (@pampaspeople) on