Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Geweldige waôw avond met Lancôme

Gisteren werden we ondergedompeld in de magische wereld van Lancôme waar vrouwen de volledige avond in het teken stonden. We are the Lancôme women, we deserve to be amazed, luidde de slogan. Wij trokken onze dansschoenen aan voor een ware party in Lancôme-style!


Anti-aging op jonge leeftijd

Wist je dat je niet hoeft te wachten tot je enkele jaren ouder bent om te starten met het gebruik van anti-agingproducten? Ook twintigers voegen zulke producten best al toe aan hun verzorgingsroutine. Door de pollutie in de lucht en andere factoren zoals de zon, takelt onze huid af. Om het verouderingsproces wat tegen te gaan is het dus een must. Lancôme speelt in op het jongere publiek door een product uit te brengen met een SPF20. Zo beschermt het je huid extra tegen de zon. Ook met de Lancôme Advanced Génifique gaat je huid er jonger en strakker uitzien. Het wondermiddeltje werkt preventief tegen veroudering, vermindert fijne lijntjes en zorgt voor een mooie teint.

Hoera voor anti-stress middeltjes

Je kent het wel, je bent met 1001 dingen bezig en vergeet soms eens een break te nemen en te denken aan jezelf. Lancôme to the rescue! Het Franse merk zorgt met hun Hydra Zen voor een hydratieboost die je huid nodig heeft. De anti-stresscrème beschermt de huid tegen tekenen van stress, much needed!

Een kleurtje voor iedere gelegenheid

Dat we een zwak hebben voor de perfecte lippenstift, weet je al langer. Maar gisteren kwamen we in lipstick-heaven terecht. Kijk zelf maar!

Op onze radar: Mademoiselle Balm

In maart komt Lancôme met een nieuwigheid op de proppen. Met Mademoiselle Balm hecht het merk nog meer aandacht aan de verzorging van je lippen dan voordien.

De lippenstift breng je aan voor je eigenlijke kleurtje en zorgt voor een optimale verzorging van je lippen. Mademoiselle Balm straalt bovendien frisheid uit en komt in verschillende smaken als munt en vanille.

Geschreven door Michelle Desmet.