Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Woef: Herbafix opent kerstbelevingsshop voor honden

Wil je je favoriete viervoeter deze kerstperiode verwennen met heerlijke cadeautjes? Dan heeft Herbafix de perfecte oplossing voor jou: een kerstbelevingsshop!


Met het begin van december ging ook de kerstbelevingsshop van Herbafix open. Herbafix is een hondenlabel, dat zich focust op natuurlijke hondenvoeding. Deze maand komt het met een kerstshopping voor honden en hun baasjes.

De nieuwe shop ligt in Belsele, in Oost-Vlaanderen. Je kan er elke zondag in december komen rondsnuffelen tussen de leukste hebbedingen voor je hond. Je gaat ongetwijfeld naar huis met het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Niet getreurd, er zijn ook leuke hebbedingen in de shop voor jou! Je bezoek wordt helemaal perfect na een bezoek aan de doggy bar!

Kerstcadeautjes, maar ook…

Niet enkel kerstcadeautjes voor mensen en dier, maar ook zalige kerstfoto’s! Je leest het goed, je kan in de photocorner een leuke kerstfoto maken voor tijdens de feestdagen.

Meer info? Die vind je hier!