Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wees lief voor je lijf met Skinny Love

Stel: je wil op je lijn letten, maar je kan de heerlijke koekjes niet laten voor wat ze zijn? Dan is Skinny Love een geschenk uit de hemel voor je, trust us!


Where it al began: dieethuis Lombardia

We horen jou al denken, bah, diëten! Niets voor mij! Wel, dat dacht Alain Indria ook,  toen hij de zaak van zijn moeder overnam. Hij had zelf overgewicht, maar wilde wel lekker blijven eten tijdens zijn zoektocht naar een slank(er) lijf. Zo zijn de producten van Skinny Love ontstaan.

Alain wist zijn passie voor smaken en kruiden te gebruiken om een reeks (gezonde) kruidendranken te maken.

Skinny Love – de basis

Skinny Love is begonnen als een merk dat poeders voor in je water op de markt bracht. Het poeder wordt op basis van matcha groene thee en vijgcactus gemaakt, aangevuld met fruitvezels, prebiotische voedingvezels en kruiden. Dankzij de kracht van de natuur voel je je in no-time beter in je vel én bouw je aan een gezonde levensstijl.

Skinny Love – spreads

Ben je iemand die graag een vieruurtje eet? Of eens graag hapjes op tafel zet? Dan heb je met Skinny Love een gezonder alternatief klaar staan! Het is en blijft belangrijk om bewust met je eten om te gaan. De spreads zijn lekker, vegan en biologisch! De spreads zitten vol groeten of fruit, heerlijke kruiden en pure olijfolie.

Skinny Love – bars

Verlang je naar een gezonde levensstijl en wil je je slank voelen? Dan zijn deze bars de perfecte snack voor tijdens je werkdag. De bars werken hongerstillend en komen in handig formaat voor in je handtas, perfect, toch? Bovendien krijg je geen schuldgevoel van te snoepen achteraf ;-).

Kortom, de lekkere, natuurlijke producten zijn het proberen waard. Ze zijn bovendien duurzaam gemaakt, wat wil je nog meer?