Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Verzorgde huid tijdens de winter

Heb je ook zo’n last van de koude tijdens de winter? Ziet jouw huid altijd af door koude? Louis Widmer to the rescue!


Louis Widmer staat bekend voor haar zijdezachte verzorging. Wij zijn helemaal fan van een goed gehydrateerde en verzorgde huid, dus geven we met veel plezier een aantal pakketjes van Louis Widmer weg!

Nooit meer droge huid

Dankzij de bodymilk, bad- en doucheolie heb je de perfecte verzorging bij de hand voor je lichaam. Heerlijk om te gebruiken, niet?

Manicureset perfect voor je koffer

Dit handig, roze manicuresetje komt met een nagelvijl, schaartje, nagelknipper en pincet. Je hebt dus alles mee wat je maar nodig kan hebben op reis, ideaal!

Zijdezachte lippen en handen

Nooit meer ruwe handen met de handcrème van Louis Widmer. Het handige formaat is perfect voor in je handtas. Last van droge lippen? Dan kan je de lippenbalsem van Louis Widmer zeker en vast goed gebruiken. Het is niet enkel gemaakt om je lippen te verzorgen, het beschermt ze ook tegen de zon!

Wil je dit pakket kunnen bemachtigen? Neem dan zeker deel aan onze giveaway op Instagram! Deelnemen is heel simpel. Je moet @tendens.tv en @louiswidmeroffical volgen op Instagram. Tag een vriend(in) onderaan onze post over dit pakket en vertel ons waarom je huid dit pakket verdient! Makkelijk, toch? 😉

Deelnemen kan vanaf vrijdag 13 december, 12u30, tot en met woensdag 18 december, 12u30.

Good luck ladies!

Deze giveaway is mede mogelijk gemaakt door Louis Widmer en Interel. 

Lees ook