Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Verlies nooit meer je glas op feestjes

Staan er de komende weken heel wat feestjes in je agenda? Niets leuker dan gezellig een glaasje drinken met familie en vrienden! Tot het moment dat je niet meer weet welk glas het jouwe is… Met deze tips kan je als gastvrouw of -heer op een simpele manier voor gepersonaliseerde glazen zorgen! Heel wat afwas en discussies bespaard…


  • Met een etiket

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn, met een simpel naamkaartje kan je heel creatief aan de slag!

  • Met glitters

Met glitters werken is wat meer knutsel- en plakwerk, maar je bereikt er wel heel erg mooie resultaten mee. Zo kan je de naam erin verwerken of kan je iedereen een kleur toewijzen. Door je glas in de glitters te dippen, voeg je meteen ook een feestelijk elementje toe!

  • Met een pomponnetje

Pomponnetjes geven een speelse twist aan je glas en je kan het kleurenpalet betrekken in je tafelschikking. Time to add some colour!

  • Met wasknijpers

Niet zo’n fan van al dat knutselwerk? Met een simpele wasknijper kom je ook al ver!

  • Met naamkettinkjes

Hier komen de oude Scrabble-letters of letterkraaltjes goed van pas. Bevestig ze aan een touwtje en je hebt een naamkettinkje!

  • Voor gevorderden: dip dry

Deze methode is wat moeilijker, maar zeker de moeite waard. Hier dip je de glazen in krijtbord-verf, die je in iedere doe-het-zelf-zaak kunt vinden. Eens ze droog zijn, kan je ze personaliseren.

Nog meer leuke ideeën om de glazen op je feestje decoratief aan te kleden vind je op ons Pinterest-bord!