Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Straal als geen ander met deze producten

Maybe it’s Maybelline Maybelline, het make-upmerk dat al meer dan 100 jaar de wereld een stukje mooier maakt, staat bekend voor haar trendy make-up. Nieuw in het gamma zijn de Super Stay Ink Crayons, die bovendien ook mat zijn. Ze komen in allerlei kleurtjes en zijn makkelijk aan te brengen. Een handige slijper aan het uiteinde […]


Maybe it’s Maybelline

Maybelline, het make-upmerk dat al meer dan 100 jaar de wereld een stukje mooier maakt, staat bekend voor haar trendy make-up. Nieuw in het gamma zijn de Super Stay Ink Crayons, die bovendien ook mat zijn. Ze komen in allerlei kleurtjes en zijn makkelijk aan te brengen. Een handige slijper aan het uiteinde zorgt ervoor dat je de stick lang kunt gebruiken.

L’Oréal zorgt voor wimpers om u tegen te zeggen

Je leest het goed, L’Oréal brengt volgend jaar een heerlijke mascara op de markt, die met de Valentijnsperiode exclusief te koop zal zijn in Kruidvat. Je kan deze mascara vanaf januari uittesten, maar wij kunnen nu al beloven dat de mascara écht doet wat het belooft; volle én sexy wimpers, dankzij de Paradise Valentine!

NYX is perfect voor elke make-uplover

NYX staat bekend voor haar kwalitatieve make-up aan een heel mooie prijs. De verpakking is altijd erg stijlvol en zorgt voor een leuk extra effect. Voor elk wat wils in het gamma van NYX, dat is zeker!

BE Creative Make Up, jonge en dynamische make-up

BE Creative Make Up is een professioneel make-upmerk dat een luxueuze verpakking heeft. Het is heel betaalbaar en toch echt kwalitatieve make-up. Plezier verzekerd als je je opmaakt met deze productjes! Je hebt heel wat keuze en je kan de producten vinden bij je favoriete Ici Paris XL.

Only You, that’s right

Zorg voor meer kleur in je leven met Only You. Het is een tof en jong merk met heel wat kleurrijke badproducten, maar ook een wijde collectie aan nagellak en make-up. En to top it all off, het is aan een heel betaalbare prijs! Dit voorjaar komen ze ook met heel wat leuke make-upborstels en tasjes, shoppen maar ;-)!

Verzorg je huid met Garnier

Garnier maakt al sinds het prille begin eerlijke, natuurlijke producten om je huid te verzorgen. Het zijn altijd effeciënte en innovatieve producten, die voor iedereen in het gezin goed zijn. Het telt zoveel verschillende producten, dat je sowieso wel hét perfecte zalfje voor jouw huidtype vindt. Zalig, toch!

Yves Rocher is lief voor je huid

Al 60 jaar verwent Yves Rocher jouw huid met haar heerlijke producten. Het Franse merk is volledig natuurlijk en legt de focus helemaal op alles wat rond natuur draait.  Ook deze winter zit je goed bij Yves Rocher, met de prachtige wintercollecties. De bekende lippenbalsems komen in allerlei smaken en geuren. Sommige hebben ook een licht tintje, wat altijd een leuk extraatje is.

De rijpere huid zit ook goed bij Yves Rocher, want met de nieuwe anti-aging productjes kan je je huid perfect verzorgen.

Wees lief voor je haar met Kevin Murphy

Bij veel kappers ga je Kevin Murphy producten vinden. Nieuw bij het merk, is dat ze al hun verpakkingen maken met plastiek die ze zelf uit de zee gaan vissen zijn. Een prachtig initiatief, waarbij ze niet enkel lief zijn voor je haar, maar ook heel lief voor het milieu. De verpakkingen zijn nog steeds heel klassevol en zijn een toetje voor het oog.

Kies je geurtje bij The Perfumist

The Perfumist staat voor eenvoud. Het wil met haar eenvoudige verpakkingen de schoonheid van binnenin benadrukken. Heerlijke geurtjes in een simpel, maar stijlvol flesje, dat is The Perfumist. De geurtjes zijn te koop in, where else, Ice Paris XL.

Lees ook