Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Pretty in pink met DEUX

Het is ondertussen al bijna ’t eind van ’t jaar, dus maken we graag even tijd om de fashionista’s onder ons te belonen met een prachtig roos tasje van DEUX!


De Sint is op bezoek geweest bij Tendens en bracht drie prachtig roze tasjes mee! En net omdat wij zo graag delen, geven we ze alledrie weg aan een gelukkige Instagramvolger ;-).

DEUX.

Deux. is de modelijn van Eline De Munck, die je overal in de ZEB-winkels kunt vinden. Dit najaar komt Eline met heel wat stijlvolle kledij, voor vrouwen die sterk in hun schoenen staan. Haar kledij is zowel perfect voor een dag in het kantoor, als een avondje stappen met vriendinnen!

Een zalige, kick-ass modelijn komt natuurlijk ook met de juiste accessoires. Dé handtas bij uitstek, is het roze handtasje.

Kick-ass during the day, pretty at night

Op zoek naar een mooie handtas die tegelijk stijlvol en praktisch is? Met het tasje van DEUX. by Eline De Munck heb je ze gevonden! Hetperfecte accessoire voor elke dag. Get ready to receive those compliments!

Wil je dit tasje kunnen toevoegen aan jouw tassencollectie? Neem dan zeker deel aan onze giveaway op Instagram! Deelnemen is heel simpel. Je moet @tendens.tv@wavemakerspr en @zebfashion en volgen op Instagram. Tag een vriendin onderaan onze post over dit tasje en vertel ons wat je favoriete roze emoji is! Makkelijk, toch? 😉

Deelnemen kan vanaf vrijdag 6 december, 12u30, tot en met woensdag 11 december, 12u30.

Good luck ladies!

Deze giveaway is mede mogelijk gemaakt door Wavemakers PR en ZEB Fashion. 

Lees ook