Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Model life: Solenne Devos

De 18-jarige Solenne Devos uit izegem maakt een meisjesdroom waar en werkt als model in binnen- en buitenland. Een job die haar heel wat mooie avonturen en levenswijsheid brengt.


 

Solenne uit Izegem werd twee jaar geleden gescout op een modellenwedstrijd. Nadat ze afgestudeerd nam haar carrière een hoge vlucht. Ondertussen reist ze de wereld. Parijs, New York, Singapore, Japan: ze staan allemaal op haar lijstje met werkbestemmingen.

Naast mooie avonturen brengt de job ook heel wat levenswijsheid met zich mee. Door het vele reizen leerde Solenne al vroeg haar plan trekken. Eenzaamheid loert wel eens om de hoek. Gelukkig heeft ze dagelijks contact met het thuisfront en maakte Solenne tijdens haar trips ook al heel wat vrienden.