Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Betoverend Winter Circus bij L’Oréal

In december trakteert L’Oréal ons op een adembenemend evenement waar ze niet enkel terugblikken naar het afgelopen beauty-jaar maar ook een tipje van de sluier oplichten over de nieuwigheden die er in het komende jaar aankomen. Het thema van dit jaar: Beauty Winter Circus.


Kerstdecoratie maken

Speciaal voor de feestdagen konden we onze eigen kerstdecoratie creëren met allerlei shiny materialen. Ook de nieuwste producten van L’Oréal doen ons wegdromen naar de feestdagen. Denk aan veel glitter en zachte kleuren met telkens een feestelijke toets.

Het nieuwe pallet is definitely wishlisted!

Reinigingswater met rozenwater

Garnier komt met een nieuw micellair water met rozenwater op de proppen. Ideaal voor gevoelige en droge huidjes. Het merk speelt al jarenlang in op een unieke ervaring voor ieders huidtype.

Maybe it’s … party season!

Maybelline pakt uit met enkele nieuwe kleurtjes in hun gamma. Het merk verrast opnieuw met zowel zachte als iets stoerdere tinten. Elke beauty freak heeft wel een super stay matte ink lippenstift in haar tas. De langhoudende vloeibare lipstick houdt wel tot 16 uur!

Ideaal om een subtiele kleur te dragen naar het werk of kies voor een opvallend tintje tijdens een avondje uit met de vrienden.

#EssieAirlines

Essie brengt dit jaar nieuwe kleurtjes uit en wij zijn fan! Gisteren was de stand volledig in thema #EssieAirlines. Wij willen ze allemaal!

Elnett blaast 60 kaarsjes uit!

Al generatieslang is de fixatiespray van Elnett een must in je routine! Het product is super gemakkelijk uit te borstelen en zorgt voor een weelderig kapsel. Haren die de hele dag perfect liggen? Check!

Winter Circus

Lekker eten, workshops en enkele adembenemende acts, zijn slechts enkele betoveringen die gisteren op het Winter Circus aan bod kwamen. Welk product is jouw absolute favoriet?