Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Beauty hoogdag: UPR Beauty Day

Donderdag was hoogdag voor elke beautylover: het was weer tijd voor de UPR Beauty day! Wat we allemaal mochten ontdekken delen we maar al te graag hier.


Eau de amazing

Rituals heeft deze winter heel wat producten in de winkelrekken die perfect zijn voor onder je kerstboom. Blikvanger is vooral de nieuwe, limited edition parfumlijn voor hem én voor haar.

De nieuwe wintergeuren zijn perfecte cadeaus voor de kerstdagen. De geuren betoveren je zintuigen met een unieke geurbeleving.

Nieuw ook bij Rituals is L’essence. Het is een innovatieve layering parfum. Perfect voor als je je eigen, unieke geurtje wil kopen. De parfum is bovendien unisex, dus jij en je partner kunnen ze nog delen!

Natural glow

Dankzij de nieuwe Skin food producten van Weleda gaan we binnenkort allemaal met een natuurlijke glans op ons gezicht door de straten. De alleskunner zorgt ervoor dat je droge en ruwe huid in no-time weer helemaal glad is! Zowel crèmes als butter, maar ook een lip balm, het skin food gamma heeft het allemaal. Je kan de crèmes ook mengen met je foundation, om je huid te voeden terwijl je je opmaakt.

Ook met je kleine spruit zit je goed bij Weleda. Verzorg het babyhuidje met hun producten speciaal voor de allerkleinsten!

Schitter als de grootste sterren met MAC

Speciaal voor de kerstperiode brengt MAC prachtige glitterproducten in haar winkels. Je kan heel wat lipstick sets kopen, perfect als cadeautje dus! De lipsticks zien er prachtig uit, met glitter in en ster in de lipstick.

De fameuze foundationsticks zijn vernieuwd en verbeterd. Ze zijn droog, dun en dekken goed, perfect toch!

Ontwerp je eigen verpakking

L’Occitane kennen we ondertussen allemaal wel, maar volgend jaar komt het met een prachtig ontworpen nieuwe lijn. De producten zijn dezelfde als altijd, maar steken in een nieuw jasje. Je kan het jasje zelf inkleuren, trouwens! Ze zien er hip en kleurrijk uit, dus leef je maar uit met de bijhorende stiftjes.

Voor elk wat wils… Zalando Beauty!

Zalando kennen we ondertussen allemaal. Het is al lang niet meer enkel een online shop voor schoenen en kledij, je kan er nu ook sinds dit jaar allerlei beautymerken op vinden. En daar zijn wij ontzettend gelukkig mee. Nog leuker nieuws, de shop blijft groeien. Elke maand komen er merken en producten bij in het gamma. Dus spring maar even in je luie zetel en haal die bankkaart maar boven, want Zalando belooft heel wat shopplezier!

 

Lees ook