Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

WISHLIST: maak je Kerstlijstje compleet

Nog een dikke maand en het is ein-de-lijk weer tijd om elkaar te verwennen met allerlei cadeautjes. Wij gingen inspiratie opzoeken tijdens de persdagen in Antwerpen.


Ski collectie Hunkemöller

Voor alle ski-lovers onder ons: Hunkemöller vult haar rekken deze winter met een nieuwe ski collectie. En niet zomaar een! De jassen, broeken en overalls zijn gemaakt uit overgebleven high-end stof. Zo is bij de productie van de lijn amper water gebruikt en is de luchtvervuiling zo laag mogelijk gebleven. Je kan de collectie al sinds 11 november zowel online als in de shop kopen.

Steve Madden x Winnie Harlow

Liever stoere boots dan ski botten? Say no more! Steve Madden werkte voor de winter collectie samen met supermodel en activiste Winnie Harlow. De collectie bestaat uit 19 paar prachtige schoenen. Stoere botten of een stijlvolle hak, je vindt het allemaal bij Steve Madden.

Calvin Klein horloges en juwelen

Zin om een prachtig stukje juweel cadeau te doen aan je mama of beste vriendin? Dan is Calvin Klein een zeer goede optie voor jou. Dit jaar niet enkel juwelen, maar ook prachtige horloges.

Hema maakt je Kerst compleet

Naar jaarlijkse gewoonte kan je bij Hema terecht voor je kerstdecoratie, maar ook voor toffe en hippe cadeautjes voor onder je kerstboom. Een goede fles cava, schattige sweaters en toffe cadeaus, alles vind je bij Hema. Bij Hema kan je ook terecht voor een speciale kerstcollectie, ontworpen met Viktor&Rolf.

Daan De Wit, perfect voor elke deco-lover

Ben je zot van decoratie? Dan zijn de vaasjes van Daan De Wit echt iets voor op je kerstwishlist. De vaasjes zijn handgemaakt en zien er stijlvol, prachtig en handig uit. Wat wil je nog meer?

Warme Kerst met Illy Café

Dit jaar werd Illy 20 jaar, en dat moet gevierd worden! Daarom komt Illy met vier nieuwe tassen op de proppen. Hierbij hebben ze samengewerkt met vier artiesten, die elke een unieke tas ontwierpen. Ulrike Muller, Ad Minolti, Cameron Jamie en Slavs & Tatars maakten stuk voor stuk toffe koffietassen. Verras je koffie date dus met een unieke tas van Illy, te koop vanaf half november.

Or tea?

Liever thee dan koffie? Dan is Or tea? het perfecte merk voor jou. De thee is vers en heeft een uitgebreide keuze uit 25 verschillende smaken. Tijdens de kerstperiode heeft het merk ook heel wat originele cadeaus in haar gamma. Van thee met een toffe tas tot thee met heerlijke koekjes, kies zelf je perfecte cadeau uit voor de theelover in je familie.

Uurwerken met een geschiedenis

Drie nieuwe, Belgische uurwerken herdenken elk afzonderlijk iets uit de geschiedenis. Armistice 1918 herdenkt de eerste Wereldoorlog. In het horloge zie je klaproosjes. Het uurwerk staat voor de dag waarop de oorlog werd beëindigd; 11 november 1918.

Lunar 1969 herdenkt dan weer de eerste man op de maan. De achtergrond van het uurwerk ziet eruit als de maan, en als je dicht genoeg kijkt, kan je ook een steentje van de maan in het uurwerk vinden.

Da Vinci 500, een uurwerk dat een eerbetoon is aan de geniale, linkshandige Da Vinci. Omdat hij linkshandig was, gaat de secondewijzer tegen de wijzerszin in.

Col&MacArthur verkoopt de horloges op hun website, waar je het uurwerk ook kan laten personaliseren.

Gezellig samen met een juweel van een kaars

Juwelenmerk Solya neemt een juweel van een kaars wel heel letterlijk. Het lanceert een eigen, 100% veganistische kaarsencollectie. De kaarsen hebben allemaal een subtiel parfum, maar zijn niet bedoeld als geurkaarsen. Ze zien er heel elegant uit, bijna te mooi om aan te steken, maar er is wel een goede reden om de kaars te doen branden! Als je kaars helemaal is opgebrand, kan je aan de edelstenen die onderaan de kaars zitten. Dit is niet louter als versiering. Je kan ermee naar de juwelier gaan om je eigen juweel te laten ontwerpen. Een kaars met drie in een dus, hoe geweldig is dat?

Lees ook