Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Verzorg je huid en haar met Klorane

Schitteren tijdens de eindejaarsfeesten doe je niet enkel met de juiste make-up en prachtige accessoires, dat doe je ook met de juiste verzorgende producten voor je huid en haar!


Reden te meer om deze week deel te nemen aan onze giveaway op Instagram. Je maakt kans op drie zorgvuldig uitgekozen producten van Klorane. Klorane is een beautymerk met verzorgingsproducten, die in Frankrijk vervaardigd worden. Dit ook op basis van strikt geselecteerde, plantaardige bestanddelen.

Droogshampoo – mooi haar in no-time

Ben je geen ochtendpersoon en heb je vaak geen tijd meer ’s ochtends om je haar te wassen? Of geraakt je haar niet altijd meteen in de juiste plooi? Dan is de droogshampoo van Klorane perfect voor jou.

Al sinds 1971 maakt Klorane droogshampoo het haar tussen 2 wasbeurten in weer fris en luchtig dankzij een unieke combinatie van verzachtende en beschermende havermelk en sterk absorberende gemicronisserde poeders. Het haar krijgt in enkele minuten weer extra volume en textuur!

Douchecrème voor een frisse en zachte huid

Deze feelgood douchecrème maakt je ochtend elke keer opnieuw een pak aangenamer. De heerlijke geur, zijdezachte textuur en natuurlijke ingrediënten maken dat deze douchecrème een hemels geschenk is.

Deze douchegel barstensvol Cupuaçuboter reinigt de huid zonder haar uit te drogen dankzij een milde, zeepvrij en lichtjes schuimende reinigende basis. Zijn parfum van Hibiscusbloem werkt heerlijk stimulerend dankzij accenten van hibiscus, kamperfoelie en pioenroos.

Ontspan je ogen met patches

Naast haar- en huidverzorging heeft Klorane ook een productengamma voor oogverzorging. Tendens heeft het geluk om de zijdezachte oogpatches te mogen uitdelen. Weg met wallen na een lange/stevige feestnacht, hallo stralende blik!

Wil je een pakketje met deze verzorgende producten bemachtigen? Deelnemen is heel simpel! Volg @tendens.tv en @kloranebelgium op Instagram en reageer onderaan de post, waarbij je drie vriendinnen tagt die ook blij zouden zijn met zo’n pakketje!

Deelnemen kan van vrijdag 22 november tot en met woensdag 27 november, 12 uur.

Heel veel succes dames!

Dit is mede mogelijk gemaakt door Klorane en Interel Plus. 

Lees ook