Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Schitter tijdens de feestdagen met Park Avenue

Het is zover, Tendens doet haar eerste eindejaarsgiveaway op Instagram! Twee maanden lang geven we elke week top prijzen weg, voor jou en je beste vriendinnen. Onze Instagrampagina in het oog houden is dus de boodschap.


Voor de eerste giveaway geven we heel wat productjes weg van Park Avenue. Wat moet je ervoor doen? Heel simpel! Volg de tendens.tv, Di!, Park Avenue en Interel Plus Instagrampagina. Tag op onze post op Instagram drie vriendinnen die ook wel zo’n prijs willen winnen en laat weten welke kit jij wel zou willen bemachtigen en klaar!

Shiny nails

Je nagels verdienen elke week een ander kleurtje, maar je hebt niet genoeg kleuren in je assortiment? Ga dan zeker voor deze lakjes van Park Avenue. De prachtige kleuren komen samen met een flesje dissolvant met handig pompje om verspilling tegen te gaan, ideaal toch?

Strong eyebrows

Met deze set kom je elke dag buiten met de mooiste wenkbrauwen die er zijn. Een handig palletje om ze in te kleuren, een potloodje, fixer en stift voor je highbrow zijn maar enkele producten die dit pakketje het perfecte pakket maken om je wenkbrauwen te perfectioneren. Ook enkele oogschaduwpalletten zorgen mee voor de ultieme look voor je ogen.

Pretty eyes

Je ogen opmaken is zowat het leukste dat er is, en dat wordt nu nog leuker met de producten die je kan winnen van Park Avenue. Valse wimpers, oogschaduwpalletten, eyeliners, potloden en een borsteltje om alles perfect aan te brengen, wat wil je nog meer?

Glowing skin

Met deze gezichtskit kan je je gezicht helemaal in de bloemetjes zetten. Foundation, blush, highlight, bronzer, een make-up sponsje en een borstel, alles wat je nodig hebt voor die perfecte look zit in dit pakket!

Kissable lips

Tot slot hebben we nog een kleurrijke lipkit in de aanbieding. Lipgloss, lipstick en matte lipgloss, er is van elke soort iets te vinden in dit pakket. De tinten variëren van fel roze tot donker paars en subtiel rood. Genoeg keuze om te matchen met je feestoutfit dus!

Mede mogelijk gemaakt door Di!, Park Avenue en Interel PlusDe wedstrijd is afgelopen, de gelukkige winnaars zijn gecontacteerd!