Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuwigheden persdagen: Beauty eindejaar

Eindejaar is dé periode om helemaal uit de bol te gaan met make-up en andere beautyproducten. Tijdens de persdagen vielen ons deze leuke hebbedingetjes en cadeau-ideeën op.


De persdagen in Antwerpen zijn opendeurdagen waar lifestyle-journalisten, influencers en stylisten nieuwe trends voor komend seizoen kunnen spotten. We zagen al heel wat ideeën voor volgende zomer, maar ook leuke tips voor eindejaar.

Magnetische nepwimpers

Droom je van lange wimpers, maar ben je niet zo handig met valse wimpers en vooral niet met de lijm die erbij hoort? De Eylure ProMagnetic is je redder in nood. Deze nepwimpers hechten zich vast via een magneetje. Ze zijn onder meer verkrijgbaar bij Di.

Cute make-up

Paul & Joe scoort niet alleen met goede make-up, maar staat ook bekend om hun schattige verpakkingen. Het zijn echte hebbedingetjes die prachtig ogen onder de kerstboom! Zeg nu zelf: deze houder voor je lipstick (13€) is toch too cute!

Dat de oprichtster van Paul & Joe, de Parijse Sophie Mechaly, dol is op katten merk je in de hele collectie. Op dit leuke spiegeltje staat trouwens haar eigen kat afgebeeld.

Secrets de Sothys

Het Parijse merk Sothys vernevelt met Secret de Sothys een betoverende geur over de feesten.  Het gelakte glazen flesje in combinatie met het pompje maakt de luxueuze uitstraling compleet.