Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Leestip: Bossy, magazine voor ondernemende vrouwen

“Een mix van werk, life en balance voor ondernemende vrouwen”, zo omschrijft hoofdredactrice Dorien Camps haar magazine Bossy dat ze vorig jaar oprichtte. De derde editie is net uit en focust op een onderwerp dat voor iedereen wel eens een struggle is: planning!


 

Een eigen printmagazine oprichten: makkelijk is het niet in de huidige tijden, maar Dorien Camps deed het toch, mét succes. Met Bossy weet ze duidelijk een gat in de markt in te vullen.

Dorien: “Bossy is Belgiës eerste magazine voor ondernemende vrouwen met een mix van werk, life en balance. We willen hen inspireren, zowel op als naast de werkvloer.”

 

A valuable waste of time

“We hebben het niet over onderwerpen ‘verlies 5kg tegen de zomer’ of “dit is de ideale outfit”. We trekken het breder en zorgen dat alle topics en content die we delen “a valuable waste of time” is. Met een magazine in de zetel gaan zitten is soms moeilijk als je weet dat je nog heel veel te doen hebt. Maar als je er ook van bijleert, dan heb je niet het gevoel dat je tijd verloren hebt. Dan is dat gerechtvaardigde ‘me-time’. En dat willen we alle ondernemende vrouwen, en stiekem ook hun mannen!, bieden.

Sinds deze week ligt de derde editie van Bossy in de winkel. Het nieuwe magazine staat in het teken van plannen met tal van interviews en tips van ervaringsdeskundigen.

“Als ondernemer vind ik het heel belangrijk om een goede planning te hebben. Maar wat ook belangrijk is: niet te gecontroleerd alles willen uitstippelen. Je moet altijd beseffen dat elk plan kan mislukken. Da’s ook een les die ik geleerd heb van bijna elk interview dat ik voor dit magazine afnam. We geven ook heel veel tips and tricks om een planning op te stellen die voor jou als ondernemer haalbaar voelt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YES 🤩 Bossy Magazine nr3 – Planning Issue is er 🙌🏼 Dat het intens was, gisteren samen met zestig inspirerende vrouwen bij Maison Jackie 💥 En ook genieten, van elke babbel en glimlach. Zes weken na je bevalling 👶🏼 opnieuw bevallen… Ik raad het niemand aan 💆🏼‍♀️ En tegelijk ook iedereen. Doe wat goed aanvoelt voor jou, de rest volgt wel 💪🏼 Een oprechte dankjewel aan alle partners, content creators, helpende handen en aan jou, lieve lezer 🙌🏼Want zonder jullie geen Bossy 💥 Bestel je exemplaar online via wearebossy.be/shop waar je trouwens álle nummers kan kopen en binnenkort ook een leuk kerstpakket met de drie nummers samen voordelig kan bestellen 🙌🏼 Vanaf morgen ligt het magazine in meer dan 500 kranten- en boekenwinkels in Vlaanderen. Vind je ‘m niet? Mail ons dan je postcode en wij zoeken een shop in je buurt👌🏼

Een bericht gedeeld door Bossy (@wearebossy) op

Bossy ligt in ruim 500 kranten- en boekwinkels in Vlaanderen. Het magazine is online verkrijgbaar via de site. Daar vind je trouwens ook heel veel inspiratie.

En… je kan misschien via Tendens nieuwste nummer van Bossy op de kop tikken! Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd.