Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kruidvat verrast opnieuw met indrukwekkende producten

Steeds verrassend, altijd voordelig! De slogan spreekt voor zich en die kunnen we volmondig beamen. Zaterdagmiddag waren we te gast in August Antwerpen om tijdens een heerlijke lunch de nieuwigheden van Kruidvat te mogen ontdekken. Het plaatje klopte, de prachtige locatie, de overheerlijke menu en, last but not least, de geweldige producten van Kruidvat.


Originals Kruidvat, al meer dan 25 jaar vaste waarde voor beauty lovers

Wie regelmatig binnenwandelt in een van de winkels, weet dat Kruidvat een gigantisch gamma aan beautyproducten aanbiedt. Maar ken je de Kruidvat Orginals al, de must have verzorgingsproducten voor je huid? Deze winter breidt het gamma uit met 3 nieuwe producten op basis van vitamine C. Vitamine C is een van de sterkste antioxidanten en noodzakelijk voor het aanmaken van collageen. Collageen zorgt ervoor dat je huidje stevig en strak blijft, we like it!

Kruidvat kiest voor een veelbelovende booster, een dag- en een nachtcrème. De wondermiddeltjes, die zorgen voor een natuurlijke glow, kunnen dan ook onmogelijk ontbreken in onze beauty routine. Vertelden we je al dat ze voor maar 2,29 euro/stuk beschikbaar zijn?

Twee boosters die je echt nodig hebt

Een booster is een must tijdens de verzorging van je huid. Met de hyaluronbooster speelt Kruidvat in op de hydratie die je huid nodig heeft. De Q10 booster focust dan weer op age-protect en zorgt voor een anti-rimpelwerking met een gladdere huid tot gevolg.

In no-time stevigere wimpers

We moeten toegeven dat het niet in no time is want je moet er wel wat moeite voor doen. Het lash serum voor je wimpers gebruik je best gedurende 3 maanden voor een optimaal resultaat. Voeg het toe aan je avondroutine zodat het een gewoonte wordt. Wij zijn alleszins razend benieuwd naar het resultaat!

Een geurtje voor elke gelegenheid

Met een volledig nieuw gamma aan geuren, speelt Kruidvat in op ieders wil. Het merk wil beleving creëren en doet dat aan de hand van heerlijke parfums. Ideaal als kerstcadeautje!

 De producten zijn vanaf deze week te koop in je dichtstbijzijnde Kruidvatwinkel of online.