Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Hip door de straten met the corky haversack

Deze week maken we met veel plezier een dame gelukkig met een hippe rugzak van Captain Cork. Meer weten? Zeker lezen dan!


Captain Cork

Captain Cork is een Portugees merk, met handgemaakte tassen en rugzakken uit kurk(leder). Het merk is Vegan gecertificeerd, hoe leuk is dat?! Het kurk wordt gelooid met uitsluitend waterprocessen van een hernieuwbare bron, waardoor er geen bomen geveld of beschadigd worden. Het is 100% natuurlijk, biologisch en organisch eerlijk en authentiek.

BAILEY- The Corky Haversack

De prachtige Bailey rugzak is in een handig formaat om overal mee naar toe te nemen. De rugzak is in natuurkleur, met bruine tinten. De rugzak heeft een tijdloze, stijlvolle uitstraling. Het is een rugzak met de klasse van een trendy handtas.

Wil je deze rugzak kunnen toevoegen aan jouw tassencollectie? Neem dan zeker deel aan onze giveaway op Instagram! Deelnemen is heel simpel. Je moet @tendens.tv, @wavemakerspr en @captaincork_be volgen op Instagram. Tag een vriendin onderaan onze post over deze rugzak en vertel ons waarom je deze fairtrade rugzak wil hebben! Makkelijk, toch? 😉

Deelnemen kan vanaf vrijdag 29 november, 12u30 tot en met woensdag 4 december, 12 uur.

Good luck!

Deze giveaway is mede mogelijk gemaakt door Wavemakers PR en Captain Cork. 

Lees ook