Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Het Belgisch seksleven mag pikanter… Welkom Babylon!

Na onderzoek bij 1.000 Belgen was de conclusie simpel: zes op tien Belgen vindt dat hun seksleven pikanter mag. De nieuwe winkel Babylon lijkt dus een geschenk uit de hemel.


Tevreden, maar?

70% van de ondervraagde Belgen zijn wel degelijk tevreden van hun seksleven, maar toch missen 63% wat meer spanning in de slaapkamer.

Babylon to the rescue

De loveshop Babylon kwam dus als geroepen. In Wetteren, Roeselare en Aartselaar kan je terecht als je op zoek bent naar een nieuw speeltje voor tussen de lakens. Seksspeeltjes dienen voornamelijk om vrouwen meer te laten genieten van het liefdesspel. Het vrouwelijk genot tijdens het vrijen blijkt dan ook voor velen de grootste beweegreden om seksspeeltjes te gebruiken.

Babylon zet de deuren naar meer genot wagenwijd open met haar assortiment van meer dan 6.000 seksspeeltjes en ander toebehoren. Ook mannen worden gestimuleerd om hun eigen seksbeleving naar hogere sferen te tillen.