Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

FOOD: nieuwigheden die we nu willen proeven

Op de persdagen in Antwerpen hebben we niet enkel prachtige beauty producten leren kennen, we konden onze honger ook stillen met heel wat nieuwe producten! Lees hier onze favorieten.


To drink or not to drink?

Cécémel komt met handige on-the-go cups

Goed nieuws voor de chocoholics onder ons. Cécémel lanceert nu super handige on-the-go cups die je overal mee naartoe kunt nemen. Zin in een warme Cécémel? Geen probleem! De cup kan zo in de microgolf, dus waar je ook naartoe gaat, de redding is dichtbij.

De cups zijn verkrijgbaar in twee varianten: de Enige Echte Cécémel en Choco Macchiato, voor wie toch een vleugje koffie bij zijn of haar chocomelk wil.

Je kan de cups overal in Belgische supermarkten en tankstations kopen. De cups zijn 230 ml groot en worden allebei verkocht voor slechts €1,79.

Or tea? telt 25 verschillende smaken

Liever thee dan chocomelk? Dan is Or tea? het perfecte merk voor jou. De thee is vers en heeft een uitgebreide keuze uit 25 verschillende smaken. Tijdens de kerstperiode heeft het merk ook heel wat originele cadeaus in haar gamma. Van thee met een toffe tas tot thee met heerlijke koekjes, kies zelf je perfecte cadeau uit voor de theelover in je familie.

 

Innerlijke verwennerij met Illy Café

Dit jaar werd Illy 20 jaar, en dat moet gevierd worden! Daarom komt Illy met vier nieuwe tassen op de proppen. Hierbij hebben ze samengewerkt met vier artiesten, die elke een unieke tas ontwierpen. Ulrike Muller, Ad Minolti, Cameron Jamie en Slavs & Tatars maakten stuk voor stuk toffe koffietassen.

Vylmer apéritif voor elk feestje

Vylmer, de aperitief van het zuiden, komt dit seizoen met een heerlijke, alcoholvrije versie van hun aperitief. Vylmer Mistral is alcoholvrij, lekker en dien je ijskoud te serveren. Geen reden meer dus om feestjes te skippen!

Pure leaf, koude, hemelse thee

Deze is eentje voor alle theeliefhebbers, die op elk moment van de dag thee willen drinken. De heerlijk verfrissende drankjes zijn biologisch en in heel wat smaken te verkrijgen, wat wil je nog meer? Pure leaf verkoopt ook warme thee.

To eat or not to eat

Mill & Mortar voor heerlijk gekruid eten 

Wil je je eten lekker pittig? Of kruid je je eten altijd lekker tot smaak? Dan zijn de kruiden van Mill & Mortar zeker iets om uit te testen komende feestdagen!

Zuut, zoetste chocolade

De Leuvense patisserie heeft allerlei leuke en overheerlijke chocolaatjes in zijn winkel. Zocht je nog een ideaal dessertje voor tijdens de feestdagen? Eén adres: Vismarkt 2, Leuven!

Honger naar meer? Lees dan zeker volgende artikels: