Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Beauty geheimen van Estée Lauder voor de feestdagen

Gisteren waren we te gast op de Christmas Fair bij Estée Lauder Companies, je leest het goed, Christmas! De Sint is nog niet langs geweest of wij werden al ondergedompeld in de kerstsfeer, helemaal geweldig! Lees snel verder om onze favorieten te ontdekken en jouw kerstlijst verder uit te breiden!


Clinique ID

Clinique bracht onlangs een lotion uit voor elk huidtype, hoera! Zo kan je je basis kiezen en vul je letterlijk die basis op met wat jouw huid nodig heeft. Dit varieert van een droge huid, vettige huid tot het tegengaan van roodheid.

Ook komt het prachtige merk met een ge-wel-dige advent kalender op de proppen voor slechts 60 euro! Of schenk/krijg je liever een mooi gift set vol beautyproducten? Ideaal voor de feestdagen als je het ons vraagt!

Shiny happy people met Bobbi Brown

De feestdagen staan voor de deur dus is het terug time to shine! Bobbi Brown heeft de mooiste paletten die je zowel kunt gebruiken als highlighter of oogschaduw, win-win! Welk kleurtje is jouw favoriet?

Mooiste lokken met Aveda

Aveda schenkt aandacht aan je haar maar ook aan onze mooie planeet. Zo is het merk ecofriendly en cruelty free, iets wat wij hoog in het vaandel dragen. In januari brengen ze bovendien een nieuwe lijn uit voor een optimale hydratie van je haar, nog even wachten dus!

Origins addiction

Nood aan wat extra me-time? Bij Origins zit je goed! Het merk draagt zorg voor je huid met hun uitgebreide gamma aan maskertjes. Tijd voor wat pampering time met de vriendinnen!

Deze geurtjes moeten gewoonweg in je badkamer

Onze oprechte excuses maar hier konden we echt geen keuze maken tussen alle heerlijke geuren die we ontdekten gisteren. We willen ze allemaal! Let vooral op de prachtige tafelaankleding. Wist je dat de kleindochter van Estée Lauder haar eigen lijn uitbracht onder de naam Aérin? De geuren doen ons wegdromen naar de Côte d’Azur met een cocktail in de hand onder palmbomen, yes please!

Een feestelijk kleurtje op de lippen

Een lippenstift maakt je outfit af! Een nude voor een subtiele touch of toch maar een glansje als het al eens iets meer mag zijn? Deze favorieten staan op onze wish list!

De koude trotseren met La Mer

Dat La Mer een must is tijdens de koude wintermaanden is een feit. Maar wist je ook dat het merk met hun nieuwe Illuminator ieders huidje doet stralen? De diephydraterende foundation zorgt nadien voor de perfecte dekking. De investering waard dus!

Ideale nachtrust met Estée Lauder

Last but not least! Uiteraard kunnen de producten van Estée Lauder herself niet ontbreken in deze lijst. Onze absolute topper: de advanced night repair. Het wondermiddeltje vermindert zichtbaar tekenen van veroudering en zorgt voor een stralende en gladde huid.

Welk productje staat bovenaan jouw Christmas list?