Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Gezellig griezelen met deze films

Geen zin om je dit jaar te verkleden en te gaan feesten op Halloween? Dan zijn deze 5 films de ideale avondvuller, maar niet voor bangerikken ;-)!


Brightburn

Wat als een kind van een andere planeet op aarde crasht, maar in plaats van een held iets veel duisterders blijkt te zijn? Deze superheldenhorror is nieuw in het genre. De maker van Guardians of the Galaxy heeft zijn inspiratie niet van ver gehaald dus…

Brightburn kan je op dvd, Blu-ray, UHD en als digital download bekijken.

Possession of Hannah Grace

Geesten uitdrijven lijken altijd een goed idee, tot het helemaal verkeerd afloopt. Een jonge vrouw sterft. Enkele maanden na de dood van de jonge vrouw heeft Megan Reed nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Megan geraakt opgelosten in de keldergangen van het mortuarium en krijgt een afgrijselijk visioen. Ze begint daardoor te vermoeden dat er nog steeds een kwaadaardige geest in het dode lichaam van Hannah Grace zit.

Possession of Hannah Grace is beschikbaar op Blu-ray, dvd en als digital download.

Escape Room

Zes vreemden ontvangen elk een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten om aan te gaan. Ze bevinden zich vervolgens in een doolhof van dodelijke escape rooms. Om te kunnen ontsnappen zullen ze hun verstand moeten gebruiken en op zoek gaan naar aanwijzingen.

Escape Room is beschikbaar in Blu-ray, dvd en als digital download.

Slender Man

In een klein stadje in Massachusetts voeren een groep vrienden een ritueel uit in een poging de legende van de Slender Man te ontzenuwen. Als één van hen op geheimzinnige wijze vermist raakt, denken ze dat zij toch zijn meest recente slachtoffer is.

Slender Man is beschikbaar op Blu-ray, dvd en als digital download.

The Intruder

Een jong koppel is op huizenjacht, want ze willen zo snel mogelijk aan hun gezin kunnen beginnen bouwen. Ze kopen hun droomhuis, maar vermoeden al snel dat de verkoper niet alleen op een snelle verkoop uit is.

The Intruder is beschikbaar op Blu-ray, dvd en als digital download.

Genoeg stof dus om je avond te vullen!

Lees ook