Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Duik de winter in met de nieuwe collectie van Yves Rocher

Yves Rocher zet deze winter de natuur nog meer in de kijker, want natuur is het schoonste geschenk dat er is. De kerstperiode wordt dan ook de perfecte gelegenheid om een ode aan de natuur te brengen. Met haar nieuwe collectie lukt dat ook echt perfect.


Adventskalender om u tegen te zeggen

Dit jaar wordt aftellen naar Kerst nog leuker, want met de adventskalender van Yves Rocher heb je elke dag een klein cadeautje voor jezelf.

De 24 producten zitten elk verpakt in 100% recycleerbaar karton, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, beter kan dus eigenlijk niet. De doosjes zijn ook super schattig en makkelijk te versieren als cadeautje voor je beste vriendin.

In de adventskalender zitten zowel producten voor gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, bad & douche, parfum en make-up. Wij kunnen alvast niet meer wachten tot 1 december, zodat we eindelijk ons eerste doosje kunnen openen!

Wil je ook zo’n adventskalender? Koop hem dan zeker hier.

Collectie in het hart van het dennenwoud

Deze collectie bestaat uit een handcrème, vloeibare zeep voor je handen, zeepbar, bodymilk, bad- en douchegel, een verkwikkende bruisbal, doucheolie en lippenbalsem.

De producten hebben allemaal een heerlijk frisse, fruitige mix van sinaasappel en Cederhout. De meeste producten zitten in recyclebare flacons, gemaakt uit 100% gerecycled plastic.

Collectie eerste sneeuwvlokken

Deze collectie heeft dezelfde producten als de vorige collectie, maar met de geur van witte amandel, die je doet denken aan de zachtheid en verfijning van de eerste sneeuwvlokken.

Helemaal zen en relaxed worden gaat dus heel erg makkelijk dankzij deze nieuwe lijn binnen het Yves Rocher gamma. Het is ecologisch verantwoord, ziet er prachtig uit en ruikt heerlijk, wat moet een mens nog meer hebben?

Right, make-up!

Make-up collectie voor een bruisend eindejaar

De wintercollectie van Yves Rocher krijgt er ook een aantal nieuwe make-up producten bij; een oogschaduwpalet, duo highlighter, mascara, lippenbalsem en highlighter touch. De oogschaduwpaletten komen met prachtige kleuren. Je hebt ook keuze zat, want er zijn zowel paletten van 3 kleurtjes als van 20 (!) kleurtjes te koop in je favoriete Yves Rocher winkel.

Geniet dus volop van de kerstdagen dankzij Yves Rocher. De mooiste cadeautjes voor jezelf of je favoriete vriendinnetjes of familieleden kan je dus zeker bij Yves Rocher vinden. Ga voor een prachtige kerstboom met nog mooiere, natuurlijke cadeaus eronder en vooral, geniet!