Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Bescherm je huid en haar tegen de koude

We moeten stillaan afscheid nemen van de zomer, want de herfst staat alweer voor de deur. Koude, natte, winderige dagen zijn een aanslag op je huid en haar, maar dankzij de nieuwe producten van onder andere Avène, Furterer en Klorane ben je als de beste beschermd tegen het gure herfstweer.


Heel wat nieuwigheden in farmaceutische cosmetica

Vrouwen gaan steeds bewuster om met hun huidverzorging. Deze evolutie zorgt ervoor dat ook de farmaceutische cosmetica niet mag achter blijven en mee moet innoveren. Op de Beauty Open House van Interel Group leerden we allerlei nieuwigheden kennen.

Furterer voor sterk, glanzend en volumineus haar

Fixeergel, lak, stylingmousse… Furterer brengt allerlei hydraterende en beschermende haarproducten naar je apotheek. De producten zijn perfect om je haar te stylen, te sublimeren en te beschermen. Nieuw in het gamma is de finishing spray.

Klorane verzorgt je haar en huid

De biologische producten van Klorane worden allemaal ontwikkeld in Frankrijk. De formules en verpakkingen worden speciaal bestudeerd om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. De botanische producten bestaan uit plantaardige bestanddelen. Klorane heeft een enorm breed gamma, zeker het ontdekken waard dus! De producten zijn goed voor je huid, haar en het milieu, wat wil je nog meer?

Avène zegt nee tegen rimpels

Avène lanceert in november een verzorgingsgamma met antioxidanten; A-Oxitive. De gezichtscrèmes zijn gemaakt om oxidatieve stress te bestrijden en tekenen van huidveroudering te voorkomen. Haar Hydrance lijn is de perfecte hydraterende crème voor een vermoeide huid. Ze zijn makkelijk aan te brengen en trekken meteen in je huid.

Bioderma zorgt voor jong en oud

Met de verzorgende producten van Bioderma kan je je ganse gezin een gezonde huid bieden. Van baby’s tot oma’s en opa’s, iedereen zit goed met Bioderma. Ontdek alle nieuwe producten in je lokale apotheek.

Les Couleurs de Noir 

Naast verzorging kan je ook make-up vinden in de apotheek. De make-up van Les Couleurs de Noir is niet enkel prachtig, het is ook goed voor je huid en het komt in een stijlvolle verpakking.

Di! zorgt voor een ideale Kerst voor elke beautylover

Bij Di! zit je goed voor een kerstcadeau voor je favoriete zus, tante, of andere beautylover in je kenniskring. Van toffe en betaalbare advent kalenders tot allerlei parfums en andere toffe cadeaus. Maak je beste vriendinnen hiermee maar gelukkig, of verwen je zelf ;-).

Ga dit najaar ook eens langs bij Di! om hun nieuwe merken te bewonderen. De betaalbare make-up van Rude, Wet ’n Wild of 100Bon weet je zeker en vast te bekoren. Shoppen maar!