Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wintercollectie van ZEB zorgt voor kleur in je kleerkast

ZEB pakt ook dit najaar uit met enkele collecties ontworpen door sterren. Eline De Munck, Véronique Leysen, Stien Edlund, Astrid Coppens… tonen dat je ook in de winterperiode met veel kleur je garderobe kan aanvullen.


DEUX

Een vrouw heeft altijd minstens twee rollen; ze is niet enkel moeder of een hardwerkende dame, ze is nog zoveel meer. Daarvoor staat de kledingcollectie van Eline De Munck.

De straffe kleding voor sterke vrouwen brengt heel wat kleur in je dagelijkse kledij. Je kan ermee gaan werken maar evengoed gaan feesten met vriendinnen. Combineren is key, en dat kan je als de beste met deze kledij. Met de terracotta, lichtblauwe, rode en fel roze kleuren laat je zien dat je kleur kan én wil dragen.

DEUX telt maar liefst zes kostuums voor de modebewuste en eigenzinnige vrouw, geen reden meer dus om die grijze werkkledij aan te trekken, want powerlady Eline zorgt voor eigenzinnige, kleurrijke kostuums voor op de werkvloer.

Zoals Eline het zelf zegt: “dit is kledij met ballen die kracht uitstraalt maar tegelijk heel vrouwelijk en sensueel is”. Beter kan ik het niet zeggen.

MAURICE

Met deze collectie legt Véronique Leysen de nadruk op gezelligheid: warme knitwear, met fel oranje als trendkleur. De Maurice Knitwear draait helemaal rond wollen truien en cardigans met gedurfde kleurencombinaties.

Een gezellige, warme winteravond is met deze lijn niet ver te zoeken. De felle kleuren en warme wol zijn authentiek en old fashion, maar tegelijk hip. Zo omschrijft Véronique zelf haar collectie.

Met Maurice keert Véronique terug naar de essentie. Ze creëerde bovenstuks die verbluffen en die met alles te combineren vallen; van satijnen rok tot momjeans, het kan allemaal.

GIRLPOWER

De jonge Stien Edlund moet niet onderdoen voor de andere powerladies, in tegendeel. Ze verrast met een hippe en trendy collectie. Girls can do anything, en gelijk heeft ze!

De collectie roept echte girlpower; meisjes moeten elkaar ondersteunen in de (soms veel te negatieve) wereld van sociale media. Ze raakt ook de actualiteit met haar collectie. There’s no planet B staat te lezen op een van haar sweaters.

De collectie is naar Stiens gewoonte sportief en roept GIRLS GIRLS GIRLS uit.

CLOUDS OF FASHION

Fashionista Laurentine Van Landeghem brengt zon in je kleerkast met de Clouds of Fashion lijn bij ZEB. Kleurrijke kleedjes, fleurige jumpsuits, zwierige rokken en warme truien vullen voortaan je winterse kleerkast.

De collectie is naar gewoonte een mix van vrouwelijk en stoer, met een bohemian touch. Je kan oneindig veel stukken combineren met elkaar, geen tijd meer voor altijd dezelfde combinaties dus. Dankzij deze collectie lijkt het alsof je kleerkast een pak uitgebreider is.

Dit najaar loop je met je hoofd in de wolken en je lijf in Clouds of Fashion, dankzij Laurentine en ZEB.

BLACK LABEL

Verover de urban jungle met Astrid haar Black Label. Je bent gewapend tegen het Belgische weer dankzij de – minder zwarte – kledij van Astrid haar 13de (!) lijn bij ZEB.

Zoals gewoonlijk probeert Astrid elke collectie opnieuw iets volledig nieuw toe te voegen. Deze keer is de collectie minder zwart als we gewoon zijn van Astrid. Ze voegt naast het zwart kaki als modekleur toe aan haar collectie.

Astrid springt mee op de workwear-trein. Ze zorgt voor trendy kledij die makkelijk te combineren zijn en van iedere working lady een ware fashionista maakt. De lijn is city chic, maar toch stoer en sexy.

Lees ook