Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

West-Vlaamse zomerbars in een notendop

Heb je dorst naar een frisse cocktail of honger naar een lekker hapje? Dan is het zeker en vast tijd om je eerste bezoek aan een West-Vlaamse zomerbar in te plannen! Hier lees je de tofste zomerbars van de provincie op een rijtje.


Hoeve De Kerpel – Bissegem

Zomerbar Hoeve De Kerpel, gelegen langs de Leiemeersen in Bissegem, is een plaats waar je kan genieten in een oase van rust. De huiselijke sfeer van de zomerbar is een echt pluspunt. Je kan zowel binnen als buiten genieten van een drankje of versnapering. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

The Night 2.0 – Brugge

Met The Night 2.0 komt een tropische zomer meteen dichtbij. De zuiderse bekleding van de bar zorgt voor een echte zomerse sfeer. Het jungle thema is meteen duidelijk in het decor van de bar. Ben je een echte zonneklopper of geniet je liever in de schaduw van je verfrissend drankje? Bij deze zomerbar kan het allebei. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Ryckevelde Parkkaffee – Damme

In Ryckevelde Parkkaffee kan je genieten van pure rust in een groen plaatje. Na een wandeling in het Ryckevelde bos, plof je je neer in een van de makkelijke stoeltjes van de bar. De zomerbar is groot en ligt dicht bij het Ryckevelde Kasteel. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

El Verano – Deerlijk

Bij zomerbar El Verano kan je je oogappel laten spelen op het speelplein, terwijl je geniet van een frisse cocktail. Er heerst een zuiderse, Spaanse sfeer in de bar. De Spaanse vlag en de toffe, zomerse muziek zorgt hier zeker mee voor. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Verde Lounge – Jabbeke

Verde Lounge is een gezellige zomerbar, niet ver van de E40. Je kan er je oogappel laten springen op het springkasteel, terwijl jij van een hapje en een drankje geniet. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Azuro – Kortrijk

De Kortrijkse zomerbar aan de Pottelberg-site is een hippe, ruime, nieuwe bar waar tijdens de zomer ongetwijfeld veel Kortrijkzanen zullen vertoeven. Het interieur brengt je meteen naar een tropische zomer. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Bar Botaniek – Kortrijk

100 dagen nestelt Bar Botaniek zich in de prachtige omgeving van Hoeve Goed te Cattebeke. De zomerbar weet de omgeving perfect te gebruiken en zorgt met haar inrichting voor een rustige sfeer. Voor de liefhebbers van extra rust, zijn er strandstoelen aan een beekje. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Nuba-R – Kortrijk

In Nuba-R kan je weg van de bewoonde wereld genieten van een fris drankje of lekkere hap. De zomerbar is rond bomen gebouwd. Kleurrijke poefjes zorgen voor een tof decor om je zomerse avond in te vertoeven. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Pomalo – Langemark-Poelkapelle

Zomerbar Pomalo is een zomerbar voor de echte levensgenieters. Genieten van de zon, een drankje en de gezelschap van je vrienden of familie staan hier echt centraal. Je kan er het weekend perfect inzetten, krijg je het koud? Geen nood, er zijn dekentjes in overvloed aanwezig. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Summerlake – Ledegem

Het vroegere ‘kleine meer’ werd zomerbar SummerLake, met ligweide. De hele zomer lang kan je van verschillende drankjes genieten met een prachtig uitzicht op het meer. Het terras ligt volledig rond het kleine meer en zorgt voor een heel zomerse en tropische sfeer. In zomerbar Summerlake kan je dus zeker en vast genieten van je vrije dagen, je weekend of van een after work drankje.  Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Cobar – Oedelem

Zomerbar Cobar ligt tussen de Oedelemse velden en brengt instant rust met zich mee. Cobar is ruim en ligt midden in de natuur. Je kan er elk moment van de dag genieten van de zon, maar voor wie geen echte zonneklopper is, zijn er voldoende plekken om te schuilen. De zomerbar is ideaal om na een drukke dag op het werk uit te blazen bij een fris drankje of om in het weekend een ontspannende uitstap te doen. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Bar Fayard – Sint-Kruis

Bij zomerbar Fayard kan je genieten van de zon op een sfeervol en gezellig terras. De zomerbar is dicht bij een drukke baan, maar toch kan je er in alle stilte een drankje drinken. Filmliefhebbers kunnen elk weekend genieten van gratis vertoningen van filmklassiekers. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!

Klokhof Loppem – Zedelgem

Klokhof Loppem Café is een zomerbar in een gerestaureerde hoeve. Je kan er genieten van allerei drankjes en een kleine hap. De zomerbar ligt tussen de groene velden van Zedelgem. Je voelt meteen de rust die er heerst als je binnen gaat. Je kan er zowel buiten genieten van een drankje, als binnen. Meer informatie en scores voor de sfeer, kaart en hygiëne lees je op focus-wtv.be!