Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Ontdek de safari nomade in jezelf

Festivals zijn tegenwoordig het ideale excuus om je helemaal uit te leven met je outfit. Zeker het festival WECANDANCE dat komend weekend plaatsvindt op het strand van Zeebrugge. Het thema van dit jaar ‘Safari Nomads’ speelt perfect in op de zomertrends waarin beige, gedempte aardetinten en zachte dierenprints de boventoon voeren.


Een paar goede basics in kleuren zoals beige, wit of kaki zijn het perfecte uitgangspunt van deze trends. Hou je van prints? Dat komt goed uit, want de safari- en nomadelooks zitten er vol mee! Of je gaat voor flamboyant met jurk of rok vol opvallende motieven of je houdt het eerder subtiel met een bedrukte handtas of sjaal.

Nog op zoek naar inspiratie voor je festivaloutfit? Met deze tips ontdek je vast de safari nomade in jezelf!