Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Logeren in The Bunkers

Compleet tot rust komen met zicht op schijnbaar eindeloze natuur: het kan in The Bunkers: een B&B die ook het toonbeeld is van een knap staaltje architectuur.


The Bunkers ligt ergens in de Polders, achter het Zwin. De naam verwijst naar Fort Hazegras, een beschermde site met bunkerruïnes, een kazerne en bijgebouwen. Eigenaar Axel groeide op vlak in de buurt van het domein. Toen het te koop kwam kocht hij het samen met zijn echtgenote Margaux . Ondertussen wonen ze in het hoofdgebouw en in één van de bijgebouwen is een B&B gevestigd.

De sobere inrichting, veel hout en grote raampartijen sluiten perfect aan bij het ongerepte stukje natuur waarin The Bunkers gelegen is. De bunkers zijn een stille getuige van het verleden dat dateert uit WOI en WO II. Ze worden nog steeds gebruikt, maar nu voor de kippen, bijen en schapen.

Voor de renovatie gingen de eigenaren in zee met Govaert & Vanhoutte Architects, voor het interieur met Anversa. De keuken is van het Deense merk Vipp.

Meer info over The Bunkers.