Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Glamour in Venetië

Modellen Sofia Richie en Jasmine Sanders schitterden op de rode loper van het 76ste Filmfestival van Venetië. De opvallende outfits zijn een voorproefje van PLEASEDONTBUY, de gloednieuwe collectie van TWINSET.


Het Italiaanse merk TWINSET lanceert binnenkort PLEASEDONTBUY, een verhuurservice voor uitzonderlijke creaties. Modellen Jasmine Sanders en Sofia Richie mochten in avant-première alvast enkele outfits laten zien tijdens de 76ste editie van het Filmfestival van Venetië. Ze stalen de show tijdens de aankomstceremonie bij Hotel Excelsior.

PLEASEDONTBUY van Twinset is de nieuwe verhuurservice aangeboden door Twinset. Twinset is het eerste modemerk dat een verhuurservice ontwikkelt. De collectie is ontworpen voor speciale gelegenheden.

De release van de collectie is gepland op 19 september. Flagshipstores in Milaan, Rome, Firenze en Turijn komen als eerste aan de beurt. In 2020 wordt de dienst ook uitgebreid naar alle monomerkwinkels wereldwijd en de groothandel.