Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Design in een watertoren

Net zoals je met een auto een testritje kunt maken, moet je dat ook met je interieur kunnen doen: Dat is de visie van het Deense interieurmerk Vipp. Zo groeide het idee om vakantieverblijven te ontwikkelen waar je kan overnachten in het interieur van je dromen.


Je zou het niet meteen zeggen, maar in deze ranke toren huist een luxueus vakantieverblijf voor vier personen. Het Deense interieurmerk Vipp richtte het helemaal in met het nieuwste design. Het is ondertussen al het derde gelijkaardige vakantieproject van het merk. Vier jaar geleden begon het met de Vipp-shelter, een vakantiewoning in Zweden. Vorig jaar kwam daar ook de Vipp Loft in Kopenhagen bij. En nu is er het Vipp Chimney House, eveneens in de Deense hoofdstad.

Het vakantieverblijf is ondergebracht in een pompstation met een grote toren. Het gebouw dateert uit 1902.Voor het interieur werkte Vipp opnieuw samen met David Thulstrup. De Deense designer ontwierp eerder ook al de Vipp Loft en is verder bekend van z’n werk voor het restaurant Noma van topchef René Redzepi. Over een ruimte van 200m² tekende hij twee slaapkamers, 2 badkamers, een grote open keuken, eet- en leefruimte.

Het tarief voor overnachtingen in The Chimney House bedraagt 2.000€ voor minimum 2 nachten en maximum 2 personen. Voor 4 personen tel je 3.000€ neer. Roomservice is er niet, maar de woning is wel volledig ingericht, inclusief zachte handdoeken, verzorgingsproducten van Aesop, koffie, thee, champagne, lokale chocolade, enz… En natuurlijk kan je ook uittesten hoe het zou zijn om te koken en eten in de matzwarte keuken van Vipp, dé eyecatcher van de woning.

Geïnteresseerden vinden hier alle details!