Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De opvallendste trends voor het najaar spot je hier

Gisteren waren we te gast op de Ladies Night bij Machteld Live in Style in Zedelgem. Met een glaasje Martini Fiero en een overheerlijk gerechtje van Ter Leepe, ontdekten we de nieuwste trends voor dit najaar. Let op, verder lezen kan leiden tot overmatig aankoopgedrag.


Dierenprints

Luipaardprint maakte enkele jaren geleden zijn intrede in onze garderobe. Ook dit jaar is de dierenprint niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Denk aan hippe boots in slangenleer, een handtas in luipaardprint of een jurk met zebrastrepen, het is allemaal mogelijk!

Zeg het met bloemen

Een bloemenprint brengt onmiddellijk een lach op je gezicht en zorgt voor een zomers gevoel tijdens de koude wintermaanden. Niet enkel kan je kiezen voor prints met donkere kleuren, ook de bloemenprint in zomerse kleuren is prominent aanwezig in de winkelrekken.

De winter brengt kleur in je leven

Gedaan met zwart en donkerblauw, dit najaar draait alles rond kleur. Zowel felle kleuren als aardetinten maken hun opwachting dit seizoen. Beigetinten waren immens populair dit voorjaar maar ook bij het samenstellen van je garderobe dit najaar, berg je de stuks best nog niet op. Kies voor crème-, pastelkleuren en aardetinten. Een basic outfit fleur je zo op met knitwear in opvallende kleuren, of waarom niet eens kiezen voor een teddyjas in het rood of lichtgroen deze winter? Mix & match!

Wij maakten alvast een moodboard om je wat inspiratie te geven. Welke is jouw favoriete trend?