Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Beige tinten, luipaardprint en dansende safari nomads op WECANDANCE19

Dit weekend werd het strand van Zeebrugge omgedoopt tot een waar Afrikaans paradijs. Met een thema als safari nomads, waren de verwachtingen hooggespannen voor de zevende editie van het elektrofestival.


3 dagen vol fashion, food & een geweldige line-up

Dit jaar opende het festival voor de eerste keer op vrijdagvond met 3 podia. De eerste avond was geslaagd, wat meteen de toon zette voor het verdere weekend. Zo’n 18 000 festivalgangers trotseerden zaterdag de zandstormen op het strand van Zeebrugge en dansten op beats van onder andere John Noseda, Maxim Lany en Neon.

Zondag waren de weergoden beter gezind en de zon en een extra zeebriesje waren de ideale mix op deze laatste dag. De Deense DJ Kölsch zorgde ’s avonds voor opzwepende beats en bij de uitgebreide foodstand was er voor ieder wat lekkers.

Walk through the wilderness

Uiteraard mogen we een van de belangrijkste aspecten van dit geweldige festival niet uit het oog verliezen. Gezien en gezien worden is op het kleine Coachella een must. Beigetinten en panterprint domineerden het festivalterrein. Een touch-up van je make-up bij Mylène, heerlijke cocktails bij Schweppes, en een schommel bij Zadig & Voltaire, zorgden voor een totaalbeleving op het festival.

Stip vrijdag 7-9 augustus 2020 alvast aan in je agenda en dan zien we je volgend jaar!

Fotogalerij WECANDANCE