Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Rooftop Gaston in Gent opent pop-up

De combinatie van een prachtig uitzicht, lekker eten en dito cocktails: daarvoor kan je deze zomer opnieuw terecht bij rooftopbar Gaston in Gent. Ver weg van alle drukte is het er heerlijk tot rust komen op de vierde verdieping.


Foto Gaston

De pop-up van rooftop Gaston is stilaan een traditie. Van september tot en met juni worden het prachtige pand en terras verhuurd voor privé-evenementen. Maar in juli en augustus gaan de deuren open voor het grote publiek!

Op de vierde verdieping lijkt het drukke stadsleven ver weg. Op het terras waan je je zelfs in de Provence, maar dan wel met uitzicht op de Gentse skyline! De petanquebanen maken het laid-back-sfeertje compleet.

Gaston serveert huisgemaakte cocktails en Belgisch-Franse klassiekers met een twist. Een tip voor de liefhebbers van garnaalkroketten: Gastons genereuze garnaalkroketten zijn niet te versmaden!

Geen nood als het weer zich van z’n meest Belgische kant laat zien. Ook het interieur staat garant voor gezellige uurtjes tafelen of borrelen.

Gaston vind je aan de Hurstweg 8, Gent. De bar en restaurant zijn open tot en met 31 augustus iedere dag open, met uitzondering van maandag.