Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Inspiratie voor op en naast het strand

Staat er nog een zonnige vakantie op je planning, maar geen idee welk badpak, bikini of strandjurkje je in je koffer gaat mikken? Met deze inspiratie van Lingerie Ohlala zet je vast een eerste stap richting stijlvolle strandlook!


 

Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding

Wordt het een badpak of een bikini? Kies je voor een flamboyante print of liever rustige tinten? Tijdens het defilé van Lingerie Ohlala in de pop-up Summerlake in Sint-Eloois-Winkel passeerde het allemaal de revue.

Badpakken overload

De tijd van het saaie badpak dat je alleen maar droeg voor de zwemles ligt gelukkig ver achter ons. Keuze genoeg tegenwoordig: bandeau, dieper decolleté, mooie uitsnijdingen,..

Beauty in a bikini

Van ieniemienie tot meer verhullend: ook bikini’s zijn er in alle kleuren en maten. Lot van Lingerie Ohlala: “Zo is de retro-slip is terug. Deze komt hoger in de taille. Ideaal dus voor wie zich wat onzeker voelt in een kleine bikini.”

En wat met de heren?

“Voor de heren mag het gerust eens een beetje zot”, aldus Lot. “Een streepje kan altijd, maar waarom niet eens een toffe print? Of fluo: combineert heel mooi als je al een kleurtje hebt!”

Jurkjes en accessoires

Een badpak of bikini zijn niet altijd geschikt om mee op de zeedijk of in de winkelstraten te flaneren. Om je zonnige look helemaal op punt te zetten kan je de badmode combineren met jurkjes, pareo’s en andere accessoires.

Foto’s: Naomi Vanden Abeele