Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Een frisse wind door de badkamer

Een verfrissende doche op een hete dag, een lang bad als het regent,…: wat de weergoden ook in petto hebben, de badkamer is de perfecte plaats om tot rust te komen of energie op te laden. Met deze trends wordt het nog leuker vertoeven in je eigen wellnessplekje.


Safety first

Van zachte regen over massagestralen tot intense regen: de huidige douchekranen produceren het op eenvoudig verzoek. Maar ook de veiligheid wordt niet uit het oog verloren. De nieuwe Croma E-lijn van hansgrohe is uitgerust met de CoolContact-koelingstechnologie. Die verhindert dat de thermostaatbehuizing te heet wordt en voorkomt zo brandwonden. Ook de SafetyStop-functie op de greep van de thermostaat zorgt ervoor dat de douche niet te warm wordt.

50 tinten groen

Groen is de kleur van de harmonie en rust. Ideaal dus voor in de badkamer. FACQ inspireert met de vele mogelijkheden.

Wanddecoratie

Voor wie van wat flamboyantie houdt: een muur in het groen is een funky eyecatcher!

Meubelen

De badkuip, wasbekken of kastje uiten zich in groen in tal van materialen: in geëmailleerd staal, keramiek, glas of kunststof. Perfect te integreren in zowel een moderne als vintage stijl.

Details en accessoires

Vind je zo’n compleet meubel of wand te heftig? Dan kan je ook kiezen voor subtiele details. Een kraan in het groen bijvoorbeeld of accessoires. En natuurlijk ook niet te vergeten dé groene jongens bij uitstek: planten! Veel planten zijn immers ideale vochtopnemers in de badkamer en staan garant voor een zengevoel.

Fijn, fijner, fijnst

Niet zo voor groen? In de nieuwe collectie van Ideal Standard vind je vast je gading. Het grote assortiment kleuren is niet het enige speciale aan de reeks. Met Ipalyss heeft de producent de grenzen van dun keramiek opgezocht. Het resultaat zijn opbouwwastafels met de keramiek Diamatec. De wastafels hebben  randen van amper 3,8 mm. Je hebt keuze uit 10 matte kleuren en een glossy witte en zwarte variant. Ipalyss bestaat in drie versies: zonder overloop, met overloop en met overloop en kraanvlak.

Ipalyss by Ideal Standard

Accessorize

Dat acessoires de perfecte fintuning zijn zien we ook bij de nieuwe collectie van Duravit.

De Franse designer Philippe Starck werkt al jaren samen met het Duitse merk. Met de ‘Starck T’-accessoires voegt hij een nieuwe collectie toe aan dat palmares.

De serie ‘Karree’ is een andere nieuwigheid bij Duravit. De accessoires fungeren als een vierkante blikvanger in de badkamer. De serie bevat praktische zeepbakjes, tandenborstelhouders en glazen planchets.