Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Cocktails van wereldklasse in hartje Brugge

Brugge zal vanaf morgen, 10 juli, een cocktailbar rijker zijn. Palo Cortado is een nieuwe, hippe bar, die cocktails van wereldklasse aanbiedt aan een schappelijk prijsje.


Ran Van Ongevalle opent deze week samen met zijn vriendin Janah Van Cleven de nieuwe cocktailbar. “De inspiratie voor deze bar kwam dankzij onze reis naar de Sherry streek in Spanje”, aldus Ran. Het koppel werd meteen verliefd op het gevoel en de romantiek die heerst in de Sherry streek. De Spaanse way of life inspireerde hen om een toegankelijke cocktailbar te openen die meer biedt dan enkel kwaliteitsvolle cocktails.

De buurtbar, zoals het koppel het zelf noemt, wordt een toegankelijke cocktailbar waar je kan kiezen uit een mooie selectie aan cocktails, soft drinks en what else, sherry’s. Met toffe muziek en een heerlijk drankje in de hand wordt je bezoek aan de bar zonder twijfel eentje om niet te vergeten.

Palo Cortado ligt achter het terras van De Republiek. Het koppel werkt nauw samen met De Republiek en voelt zich erg dankbaar dat de cocktailbar toch zeker drie maanden op die plek kan blijven. Wat de toekomst brengt weten ze nog niet, maar het is zeker dat Palo Cortado ergens een vaste stek zal krijgen.

Voor alle cocktaillovers is dit dus erg goed nieuws. De cocktails zijn niet enkel heerlijk, ze zijn ook uniek in de stad en op smaak gebracht door het koppel zelf. Ran zijn familie is niet enkel in West-Vlaanderen enorm bekend dankzij hun cocktailbar The Pharmacy in Knokke, maar ook in het buitenland. Hij viel, samen met zijn familie, al meermaals in de prijzen met hun speciale cocktials.

Maak je bezoek aan Brugge dus helemaal compleet met een verfrissende, vernieuwende en lekkere cocktail van Palo Cortado. Wij zijn alleszins al fan, nu jij nog ;-)!

Lees ook