Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

UPR Beauty Day, een dag vol beautytips en goodies

UPR Beauty Day toonde ons nieuwe producten, voor zowel huid- als haarverzorging. Het werd een inspirerende middag, vol heerlijke geuren en nieuwigheden.Leonor Greyl zorgt voor je haar

Leonor Greyl heeft alles in de aanbieding voor een goede verzorging voor je (gekleurd) haar. Hun producten kan je gebruiken om je haar te beschermen, maar ook om het te herstellen. Ben je fan van een geföhnde coupe of kleur je je haar graag? Dan is Leonor Greyl een aanrader. Met een kleurvoedende conditionor en reiskit konden ze menig vrouwen charmeren.

M.A.C Cosmetics komt met verrassende nieuwe lijn

M.A.C was ook van de partij en bracht met haar een heel nieuwe, verrassende lijn mee. De nieuwe lijn komt in een fleurige, stijlvolle verpakking die atypisch is voor het merk. Niet enkel de nieuwe lippenstiften waren blikvanger van de dag, ook de nieuwe fix sprays met zomers geurtje zijn een toffe nieuwigheid van M.A.C Cosmetics.

Zalando Beauty verkoopt menig beautymerken

Nieuw in de wondere wereld van Zalando is de Zalando Beauty collectie. Dit is al enkele weken te koop op de Belgische website, maar binnenkort kunnen we ook producten van Topshop aankopen via Zalando. De producten beloven van goede kwaliteit en tegen een schappelijk prijsje te zijn.

 

L’Occitane komt met producten om op te eten

Laat je niet misleiden door de heerlijke geur en verpakking van de nieuwe productjes van L’Occitane, want ze lijken écht om op te eten. Het merk komt met nieuwe lipverzorgingsproducten (balm, lipgloss met kleur en verzorging…), maar ook met maskers en handcrèmes. De fruitige verpakking brengt de zomer dichter dan ooit.

 

Rituals zorgt voor goede KARMA voor elke vrouw

Karma is de nieuwe, volledige lijn van Rituals. Het komt met een verfrissende geur, ideaal voor de zomer. De blauw-goude verpakking brengt de zee dicht naar je thuis. Van glanzende body oil tot zonnecrème voor de gevoeligste huidjes, alles wat je huid deze zomer maar nodig kan hebben zit in de lijn. Zoals ze het zelf zo mooi verwoorden; je krijgt goede karma voor je huid door het goed te verzorgen.

 

HEMA brengt nieuwe lijn BAE uit

HEMA bracht een nieuwe lijn speciaal voor de X-generatie uit. Het heet BAE en komt met fleurige, pastelkleurige verpakkingen. Van oogschaduw tot lippenstiften, maar ook stijlvolle highlights en bodymisten zijn in de collectie te vinden. Dat beloofd!

ProNails komt met producten voor je voeten

ProNails is normaliter enkel te vinden in de echte nagelsalons, maar daar is nu verandering in gebracht. ProNails verkoopt nu ook producten om je voeten mee te verzorgen, en willen er zo voor zorgen dat je niet enkel bij de pedicure voor een goede voetverzorging terecht kunt. Ook de nieuwe kleurtjes beloven een pittige zomer in nagelland.

 

Weleda zorgt voor natuurlijke verzorging

Weleda was aanwezig met natuurlijke, verfrissende producten voor je gezicht. Voel je een oneffenheid aankomen of heeft je huid nood aan wat reiniging? Dan is Weleda hét merk dat je moet gebruiken. Bovendien zijn veel van hun producten 100% natuurlijk

Good girl gone bad

Good Girl, de nieuwe geur van Carolina Herrera is een stijlvolle en heerlijke geur. De geur verandert gedurende de dag en komt in een prachtig flesje. Stijlvol, maar toch een beetje stout, dat is Good Girl.

Kortom, een prachtige middag met toffe producten, dat was UPR Beauty Day.