Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Unieke trekpleister voor Knokke-Heist: Magnum Pleasure Store

Het strand van Knokke-Heist is een trekpleister rijker. Sinds 1 juni kan je er de pop-up Magnum Pleasure Store bezoeken.


Een heerlijke, warme dag aan de zee kan je nu nog completer maken met een bezoekje aan de Magnum Pleasure Store. Het is de enige Magnum winkel in België en de derde in heel Europa. De andere kan je vinden tijdens je trip naar Londen of Milaan.

Create your own Magnum

Het is als een droom die uitkomt; je kan er je eigen magnum creëren! Als eerste heb je de keuze uit 18 (!) verschillende toppings, de combinaties zijn dus eindeloos.

Dit zijn de toppings waaruit je kan kiezen (pas op, je gaat hier wellicht van kwijlen)

 1. Choco mix
 2. Aardbei crunch
 3. Cuberdon
 4. Brésilienne
 5. Frambozenparels
 6. Stroopwafel
 7. Daim
 8. Lion
 9. Oreo
 10. Smarties
 11. Speculaas
 12. Karamel
 13. Brownie fudge
 14. Marshmallow
 15. Choco-curls marmer
 16. Choco-curls wit
 17. Choco-curls aardbei
 18. Pinda crunch

Nadat je hieruit drie toppings gekozen hebt, kan je kiezen in welke chocolade je magnum gedopt wordt. Je hebt keuze uit zes chocoladesoorten: wit, zwart, melk, citroen, karamel en rode bessen.

Na het dippen worden je drie toppings op het ijsje gedaan. To top it all off kan je nog een chocoladesoort kiezen om een lijntje chocolade op je Magnum te doen.

Voor slechts vijf euro is dit gepersonaliseerde ijsje dejouwe. Je kan achteraan in de winkel nog een echte Instagram fotoshoot houden, voor je je eigen Magnum naar binnen speelt.

Zijn die speciale ijsjes niets voor jou? Je kan in de winkel ook een simpele Magnum, pannenkoek of koffie bestellen, voor elk wat wils dus!

De winkel is nog open tot halverwege september, dus je hebt nog de hele zomer om alle combinaties uit te proberen ;-).