Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Horlogemerk Olivia Burton lanceert eerste pop-up in België

Ken je het Britse accessoiremerk Olivia Burton al? Deze zomer kan je het ontdekken in een gloednieuwe pop-upstore in Brussel.


Olivia Burton ontstond uit de droom van Jemma en Lesa, boezemvriendinnen en allebei voormalig fashion inkopers. Het merk haalt inspiratie uit mode, vintage en de natuur om unieke en vrouwelijke accessoires te creëren.

Toen ze nog aankopers waren zagen Jemma en Lesa te veel dezelfde stijlen. Dus besloten ze om, tegen het advies van iedereen in, het heft in eigen handen te nemen. De meisjes werden geïnspireerd door de wijze woorden en aanmoedigingen van Lesa’s oudtante, de enige echte Olivia Burton. Vanaf dat moment was het merk geboren.

Sinds 2012 legde de collectie een lange weg af, het resultaat van hard werk en doorzettingsvermogen.

Om de twee maanden worden er nieuwe items gelanceerd. De collectie omvat ook milieuvriendelijke en vegan stukken.

Deze zomer krijg je in de pop-up in Brussel een mooie staalkaart van de Olivia Burton-uurwerken. De focus ligt op de prachtige bloemen en prints waar het merk bekend om staat. Topstukken zijn onder andere de nieuwe Wildflower ontwerpen, met dierenprints en bloemen, en de British Bloom collectie.

Tijdens het openingsfeest op zaterdag 22 juni kan de 25ste klant naar huis met een uniek stuk. En de eerste dertig kopers krijgen een extra goodiebag. Andere gasten kunnen genieten van een bloemendrankje en deelnemen aan een Instagramwedstrijd voor de bloemenmuur.

Adres: B&D Joaillerie – Avenue de l’Université 32, 1050 Brussel.
Openingsuren: van dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 18:00.

Olivia Burton is ook verkrijgbaar in geselecteerde juwelierszaken en warenhuizen.