Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Food, fun en drinks, dit was FoodFest Cadzand

Een zonnig hemelvaartweekend afronden kon zondag en maandag perfect met FoodFest Cadzand.


Eten, drank en héél veel zon

Een zonnig, zomers weekend vraagt natuurlijk voor lekkere, koele cocktails en fingerbites. Aan drank helemaal geen gebrek op FoodFest. Verschillende gins, wijnen, cocktails, bieren… kon je er voor een schappelijk prijsje krijgen.

Alle chefs hadden duidelijk hun best gedaan om het meest Instagramworthy gerechtje klaar te maken. De kleine bordjes gevuld met prachtig (én lekker) eten, waar alle #foodies naar hartenlust foto’s van konden nemen (om daarna ein-de-lijk te kunnen aanvallen) zorgen ervoor dat je met gemak van verschillende standen iets kon eten.

Sweet, sweeter, sweetest

Naar FoodFest ga je best met een grote honger, want je kon er niet enkel verschillende hoofdgerechten krijgen, maar ook heerlijke desserts. Ook de grootste zoetemondjes konden zeker en vast hun buikje rond eten. Van een unieke moelleux tot zoete gebakjes, alles was aanwezig.

Heuse line-up

Wie naar FoodFest gaat, gaat niet enkel voor het heerlijke eten, maar ook voor de muziek die je dag helemaal perfect maakt. Allerlei dj’s die deze zomer ook het podium van WECANDANCE mogen vullen, kwamen in Cadzand al eens hun beste tunes spelen.

Je kon ook in de namiddag naar enkele talks gaan, waar verschillende chefs aan het woord kwamen. De gesprekken werden gevoerd door Sergio Herman.

FoodFest is het perfecte festival om een culinair hoogstaande middag te beleven met een heel mooi uitzicht en toffe muziek.