Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Stijlvol in het zonnetje met Laurence D’Ari

Met een zonnebril mag je best wel eens out of the box denken. Speciale vormen en kleuren zijn helemaal hot en daar speelt Laurence D’Ari perfect op in met haar collectie.


Laurence D’Ari is het geesteskind van Laurence Bourguignon. De leuze van haar collectie ‘Antwerp heart, Italian hands’ spreekt voor zich. De ontwerpen worden gecreëerd in Antwerpen, de thuisstad van Laurence, de productie gebeurt in Italië. De combinatie van de Belgische ontwerpen met Italiaanse invloeden zorgen voor unieke brillen.

Haar ontwerpen zijn nu ook verkrijgbaar in het lichtbruine Honey en het transparante olijfgroene Crystal Green. Leuk detail: Laurence heeft al haar brillen de naam van een karaktereigenschap gegeven.

De brillen zijn in elk geval echte eyecatchers en passen bij elke leeftijd. Wil je meer zien van Laurence D’Ari en haar brillen? Neem dan zeker een kijkje op de site. Vorig jaar zette ze voor Tendens ook haar mooiste blikvangers op.