Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuwe collectie van Swarovski verwarmt alle moederharten

De Moederdagcollectie van Swarovski is er eentje met een boodschap. De #FollowYourSun-sieraden tonen de speciale band die een moeder met haar kind heeft. Is er een mooier moederdagcadeau dan een juweeltje met zo’n diepgaande boodschap?


Je kan uit verschillende deelcollecties kiezen. Ze hebben elk hun eigen look en feel en worden gekenmerkt door specifieke kristallen en kleuren. De eerste is de Sunshine-collectie. De luxueuze zonnetjes zijn ideaal voor in de zomer en zijn verkrijgbaar in tal van vormen die perfect combineerbaar zijn. Met de warme boodschap ‘Jij bent mijn zon’ laat Swarovski alle mama’s stralen met deze eerste collectie.

De Originally-collectie is wat klassieker, maar wel op en top vrouwelijk. Prachtige kristallen sieren de Swarovski parels. Alledaagse of een glamoureuze look: je kan alles combineren met deze juweeltjes!

Als laatste kan je ook kiezen uit de North-collectie. Witte en lichtblauwe kristallen zijn de sterren van deze lijn. Combineer dat met strakke lijnen in rosé of zilver en je hebt de perfecte accessoires voor een betoverende avond.

Lijkt dit jou het ideale geschenk voor je mama? Neem dan een kijkje op Swarovski.be!

Klik hier voor nog meer moederdaginspiratie.