Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Cesar Casier stelt reisgids voor

Na twee kookboeken lanceerde Cesar Casier gisteren een derde pennenvrucht: Trippin’. Dit keer is het een reisgids met al z’n favoriete plekjes die hij in de loop der jaren wereldwijd verzamelde.


Cesar Casier blijft z’n horizonten verruimen. Naast z’n modellencarrière lanceerde Cesar ook al diverse modecollecties waaronder een eigen knitwearlijn.  Z’n nieuwste boek Trippin’ brengt diverse passies van de Gentenaar samen. Bij het boek hoort ook een gelijknamige T-shirtlijn met prints in tie-dye.

Foto 2 & 3: Mathew Lau

“Trippin’ is echt een travelguide, met veel toffe adressen zoals hotels, gyms, restaurants, shops,…”, aldus Cesar. “Het is een beetje een mengeling van van alles.”

Foto’s: Mathew Lau

De voorstelling van Trippin’ vond niet toevallig plaats in Het Moment in Gent.  De zaak van barista Valentine Wanders is één van de hotspots in het boek van Cesar. Naast Gent komen ook Antwerpen, Amsterdam, Parijs, Londen, Ibiza, Formentera, Marrakesh, Tokyo en New York aan bod.

Heel wat bekende gezichten, waaronder Leen Dendievel, chef-kok Sofie Dumont en Inge Onsea van modemerk Essentiel wilden het lanceringsfeestje niet missen.

Foto’s: Christelle Zitu

Benieuwd naar de beelden van het feestje? Bekijk hier de reportage!