Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wat te doen met stoffige kabels?

De lente is in full swing en de zomer staat voor de deur. Het is dus de tijd van het jaar om een grondige lenteschoonmaak te houden. Vooral stoffige kabels kunnen een visuele stoorzender zijn.


Gsm-opladers, computerkabels, televisiedraden… vaak liggen ze allemaal door elkaar op de grond stof te verzamelen. Tegenwoordig bestaan er heel wat manieren en trucjes om je kabels netjes uit elkaar te houden. Tendens zet ze even op een rijtje voor jou!

Kabelgoot

Een kabelgoot is de ideale manier om je kabels onder je bureau te verbergen. Het is praktisch én je ziet er niets van.

 

Houten kabelbox

Een stijlvolle oplossing om je kabels te verbergen. Steek de kabels in de doos en schuif het deksel erover.

Kabelclips

Met deze leuke kabelclips lijkt je bureau meteen veel georganiseerder. Je kunt ze plakken waar je maar wil. En ze ogen ook bijzonder cute!

Kabelstation

Een kabelstation is vooral handig om verschillende opladers uit elkaar te houden. Bovendien is het ook mooi op je bureau en het zorgt ervoor dat je kabels niet op de grond vallen wanneer ze niet gebruikt worden.

 

Geen zin om iets te kopen, maar wil je zelf iets in elkaar knutselen? Op Pinterest vind je tal van leuke diy-ideetjes. Zo kan je ook je eigen houten doos maken in de vorm van een boekenrek, om het nog minder te laten opvallen dat het om kabels gaat. Of je kan van je kabels een kunstwerkje maken.