Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Vanaf nu kan iedereen in Barbie-stijl op reis

Barbie viert dit jaar haar 60e verjaardag en dat wordt overal ter wereld op heel wat verschillende manieren gevierd. Ook American Tourister doet mee aan het feestgedruis en zorgt ervoor dat je je binnenkort met echte Barbie-accessoires kan aankleden.


Iedereen die vroeger dagelijks met Barbiepoppen speelde, wordt ongetwijfeld dolenthousiast van deze tassen- en koffercollectie. Nee, geen felroze tassen met glitteraccessoires, maar wel stijlvol zwart met een glanzend roze afdruk van het Barbie logo. American Tourister heeft er alles aan gedaan om een catchy collectie te creëren.

De limited collectie is beschikbaar vanaf mei in alle American Tourister verkooppunten en online. Voor meer informatie kan je terecht op hun site. Ga net zoals Malibu Barbie in stijl op reis en waan je in luxe, because you’re a Barbie Girl!

Krijg je maar niet genoeg van de hele Barbie-gekte? Lees dan zeker ook het artikel over Barbies verjaardag waarin we heel wat leuke weetjes over de Mattel-pop opsommen.