Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Shoes or no shoes?

Diep in de groene velden van het Oost-Vlaamse Kruisem ligt het schoenenmuseum SONS. Shoes or no shoes heeft maar liefst 5000 paar schoenen. Verantwoordelijke Myriam Delfosse vertelt ons waarom het museum zo de moeite is. Van de schoenen van echte sterren en grootse designers tot de schoenen van Chinezen uit de middeleeuwen. SONS heeft het allemaal.


Je vindt er de schoenen van studenten van de ontwerpshool SASK, maar ook van heel wat kunstenaars. Daarnaast heb je de etnografische collectie met maar liefst 3000 paar volkerenschoenen. Je wandelt als het ware door de geschiedenis van schoenen. Je ziet er ook de schoenen van enkele bekende gezichten.

Ontdek hier meer over het SONS-museum.