Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Meubels met een hoek af zijn dé trend van 2019

Meubels met een hoek af zijn dé nieuwe interieurtrend en dat mag je letterlijk nemen. Ronde en gebogen vormen domineren de meubelstijlen. Het is een trend die het Deense meubelmerk Sofacompany maar al te graag in de verf zet.


Retro, bohemian, klassiek en modern. Sofacompany heeft het in alle stijlen, en dit jaar vooral in ronde vormen. Hét ronde interieur-item bij uitstek is uiteraard de poef. Maar ook zeteltjes, tafels en zelfs stoelen werden ondergedompeld in de trend.

Een van de stukken heet ‘Flora’, een prachtige eenzit met ronde, zachte lijnen. Daarnaast biedt Sofacompany de Ellis aan, die straalt één en al flexibiliteit uit. Als laatste hebben we de Margaret-tafeltjes die maar liefst 3 trends combineren: de ronde vorm, de mix en match van verschillende materialen én functionaliteit.

Ook stoelen worden meegenomen in de trend. De ‘Lexi’ is een lichte stoel met gebogen lijnen. Het straalt een en al Deense eenvoud uit. Alle meubels beademen ‘hygge’, de Deense uitdrukking voor gezelligheid. Voor meer informatie over de nieuwe lente- en zomercollectie kan je terecht op de site.