Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Klaar voor het feestseizoen met & Other Stories

Binnenkort een huwelijk, communie, lente- of ander feest op de planning? Dan ben je wellicht ook op zoek naar een nieuwe outfit? & Other Stories creëerde voor die speciale gelegenheden een collectie die je hart zeker sneller zal laten slaan.


De capsulecollectie bevat voor elk wat wils: Van een breed aanbod jurkjes en jumpsuits tot korte pakken. Alle outfits springen er stuk voor stuk uit: ofwel door een fleurige bloemenprint of door een fel kleur. Wat ze allemaal gemeen hebben, is de zwierigheid. Ook in andere collecties van & Other Stories een handelsmerk.

Met de outfits hoopt & Other Stories stukken te scoren die echte favorieten in je kast zullen worden. De collectie is beschikbaar in de winkels en op de site van & Other Stories.