Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Zonnige beautytrends in Brussel

Een evenement met de nieuwste beautyproducten? Dat was een uitnodiging die we niet konden afslaan! Reporter Louise trok naar Beauty Open House. Tal van beautymerken stelden er hun lenteproducten voor.


 

Het thema was ‘Hello Spring’ en hoewel de lentezon ver te zoeken was, wilden we het event voor geen geld van de wereld missen. Na een hartelijke ontvangst lieten we ons onderdompelen in alle frisse kleurtjes en geurtjes die netjes voor ons stonden uitgestald.

De dames van Les Couleurs de Noir wezen ons erop dat nude make-upkleuren het best werken in de lente. Het merk heeft een dermatologisch make-upgamma en creëert producten voor vrouwen met een gevoelige huid of huidproblemen. Volgens hen maakt een zachte roze oogschaduw in combinatie met een glanzende gloss op je lippen je gezicht meteen springproof.

 

Wie lente zegt, zegt natuurlijk ook zon! En daar hoort uiteraard de nodige bescherming bij. Louis Widmer stelde ons het All Day-gamma met een liposomale technologie voor. UVA- en UVB-filters dringen zo dieper in de huid en dat zorgt voor een langdurige bescherming en een prima waterresistentie. Laat die zon maar komen!

 

 

 

Tot slot leerden we heel wat van de mensen van Rene Furterer. Zij hechten groot belang aan de gezondheid van de hoofdhuid, opdat ook het haar er gezond zou uitzien. Een prima product om je hoofdhuid in de lente te stimuleren en te zuiveren is de Complexe Cinq. Daarnaast biedt de Astera Fresh Shampoo een oplossing voor wie last heeft van hoofdhuidirritatie. Deze verkoelende olie breng je aan op de hoofdhuid, vóór je een shampoo gebruikt.

 

Ziezo, met deze tips maak ook jij je make-up, huid en haar helemaal lenteklaar!