Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Yust: Nieuw co-housing project in Antwerpen

Van tiny houses over kangoeroewoningen tot co-housing: de woonwereld wordt gekleurd door innoverende trends. Yust in Antwerpen is één van die innoverende concepten.


In Berchem opent op 15 maart het gloednieuwe huisvestingsproject YUST. Het wordt een combinatie van hotel, hostel en lofts voor langere verblijven. Het hotel beschikt over 130 bedden en bestaat uit dorms en verschillende privékamers. De YUST Long Stay omvat twee soorten lofts van 50m2. Verder kunnen bezoekers gebruik maken van diverse diensten, zoals een een dakterras, deelfietsen, vergaderzalen, enz… In totaal beslaat het historische pand in de Coveliersstraat een oppervlakte van zo’n 8300 m2.

Yust profileert zich ook als co-working space, expositieruimte en locatie voor events. We konden ook al even proeven van de keuken, want ook de niet-bewoner zal er de hele dag kunnen genieten van trendy gerechten en drinks.

Bekijk hier alle reportages uit de Nieuwe Wonen-reeks.